Speciaal voor studiekiezers: onze interviewreeks "Verder met Duits" waarin we jongeren interviewen die tijdens hun studie met Duits bezig zijn. 

Jessica over Duitse taal en cultuur in Utrecht

In deze eerste video interviewen we Jessica over haar bachelorstudie Duitse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht. Waarom deze studie? Wat was het leukste vak? En wat kun je er eigenlijk mee?

 

Meer informatie:

 

Kyra over de Lerarenopleiding Duits in Nijmegen

In de tweede video interviewen we Kyra over de Lerarenopleiding Duits aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Waarom deze studie? Hoe goed moet je Duits zijn? En hoe is het om opeens voor de klas te staan?

 

Meer informatie:

 

Janna over Taal en Communicatie in Amsterdam

In deze video interviewen we Janna over de studie Taal en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam, waar Duits een onderdeel van is. Wat leer je bij deze studie? Wat voor rol speelt Duits? En wat heb je er nu aan op de arbeidsmarkt?

 

Meer informatie:

 

Neal over European Studies in Den Haag

In deze video interviewen we Neal over zijn studie European Studies aan De Haagse Hogeschool, waar Duits en het programma ‘Zukunft Deutschland’ een onderdeel van zijn. Waarom de keuze voor deze studie? Welke rol speelt Duits? En wat kun je ermee?

 

Meer informatie:

 

Tim over zijn Duitslandstudies in Amsterdam

In deze video interviewen we Tim over zijn bachelorstudie Duitslandstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Waarom deze studie? Wat is het meest waardevolle dat je leert? En wat kun je er later mee gaan doen?

 

Meer informatie:

 

Marije over Duitse taal en cultuur in Nijmegen

In deze video interviewen we Marije over haar bachelorstudie Duitse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hoe is ze bij deze studie gekomen? Is het een zware studie? En heeft ze nog tips voor studiekiezers?

 

 Meer informatie:

 

Vragen: info@machmit.nl